Radware

"Radware , Siber güvenlik ve yük dengeleyici çözümleri ile dünyada lider konumundadır.

Radware çözümleri , dünya çapında 10.000’den fazla müşteriye , pazardaki zorluklara hızlı bir şekilde uyum sağlaması ve maliyetleri düşürürken maksimum üretkenlik elde etmelerini sağlar.

Radware’in çözümleri arasında on-prem veya cloud Ddos koruması , Load-balancer’lar ( ADC ) , SSL Inspection , Offloading ve Accelaration , Web uygulama güvenlik duvarları ( WAF ) ve cloud WAF bulunmaktadır.”

Radware DDOS

Radware DefensePro, Layer4-7 DDoS önleme ve IoT botnet saldırılarına karşı tam koruma sağlar. DefensePro, müşterilerini gelişmekte olan ağ ve uygulama tehditlerine karşı güvence altına alan ödüllü, gerçek zamanlı bir DDoS savunma ve saldırı koruma cihazıdır. Radware’in DDos saldırılarına karşı bir çözümü olan DefensePro, Mirai, Pulse, Burst, DNS, TLS / SSL saldırıları ve ilgili saldırılar dahil olmak üzere yüksek hacimli, şifreli veya çok kısa süreli tehditlere karşı otomatik olarak mitigation’ı başlatır ve temiz trafiği hızlıca güvenilir kaynaklara iletir.

Radware WAF

Günümüzde web uygulamalarının zafiyetleri her geçen gün artmaktadır. Radware’in Web uygulama güvenlik duvarı ( WAF ) , kurumsal ağlar ve kritik görevde bulunan web uygulamalarını hızlı ve güvenli bir şekilde servis edilmesini sağlar. NSS Labs tarafından önerilen Radware WAF çözümleri , CDN’lerin arkasındaki web uygulamala saldırılarına, API manipülasyonlarına, giriş sayfalarına yapılan brüte force ataklara ve gelişmiş http saldırılarına ( Slowloris, dinamik seller ) karşı tam koruma sağlamaktadır. Radware , ICSA Labs sertifikalı ve PCI uyumlu bir WAF çözümüdür.

Radware ADC

Radware Alteon ürünleri uygulama güvenliğini sağlayan ve sunucuların performansını artıran çok fonksiyonlu bir çözümdür. Radware bir yük dengeleyici ( load – balance ) çözümü olup Layer 4 – Layer 7 trafik yönetimi ile kurumların uygulama sürekliliğini sağlamaktadır. Alteon ürünlerine entegre Web Uygulama Güvenlik duvarı özelliği ile de güvenliği artırarak sunucu üzerindeki yoğunluğu da önemli derecede azaltmaktadır. Böylelikle de kurumların toplam sahip olma maliyetinin ( TSOM ) azalmasına da yardımcı olmaktadır.